SUAMI TERKEJUT SURIRUMAH SIMPAN RM 18,000 SEBULAN!

Menurut kajian yang diperoleh daripada Bank Negara Malaysia (BNM), didapati bahawa 75 peratus daripada rakyat Malaysia tidak mempunyai simpanan sebanyak RM1,000.

Keadaan sebegini boleh digambarkan seperti, daripada empat individu yang ditemui, tiga orang daripada mereka tidak ada simpanan sebanyak itu.

Jika anda sedang bekerja atau surirumah atau sedang berniaga untuk mendapat pendapatan yang lebih baik serta tidak tahu bagaimana nak bermula, di sinilah tempat anda..INILAH PLATFORM YANG ANDA CARI-CARI.

Kami yakin dan percaya, dengan izin Allah (God), anda mendapat jawapannya di sini. Teruskan membaca. Hanya 1 minit diperlukan!

Bagaimana Charms dapat bantu anda jana sekurang-kurangnya RM1,000 hanya dari handphone?

Charms..Lebih 30 billboard Charms di seluruh Malaysia dan Charms juga telah bersiaran di W4nita Hari Ini TV3, Nasi Lemak Kopi O TV9, Assalamualaikum TV Al Hijrah, Melodi TV3, Radio THR,Radio Sinar, Radio era Sabah Sarawak, Akhbar Kosmo, Sinar Harian, Majalah Nona, Majalah Mingguan W4nita, Event Mood Republik, MIHAS dan banyak lagi.

Bertapak pada tahun 2012, iaitu jenama yang bernaung di bawah Fasyeera Empire Sdn Bhd yang telah mendapat pengiktirafan HALAL JAKIM dan juga Anugerah SUPER HEALTH BRAND & ASIA PACIFIC TOP EXCELLENCE BRAND setaraf butik dan farmasi antarabangsa serta yang paling membanggakan, Charms turut disyorkan oleh pakar-pakar kulit Asia Tenggara dengan label DERMATOLOGIST TESTED..

Teruskan membaca jika anda ingin simpanan melebihi RM1,000 sebulan seperti usahawan-usahawan Charms ini..

Tidak perlu lagi ragu-ragu. Yakin akan menjadikan anda yang terbaik!

Charms adalah jenama yang diiktiraf HALAL oleh pihak JAKIM dan menjadi keperluan bukan sahaja w4nita Malaysia, tetapi dunia juga. Produk Halal JAKIM yang sangat mementingkan manfaat dan menghindari kemudaratan dengan bahan-bahan import terbaik dan diiktiraf HALAL JAKIM. Inilah yang akan menjadi medium untuk menambah simpanan anda minimum RM1,000 sebulan!

Bagaimana hidup dan pendapatan mereka boleh berubah sepantas 1 minggu!

Sebelum kenal Charms, hidup memang susah. Kerja pagi balik pun pagi. Hutang ratusan ribu. Tiada masa untuk anak-anak, tiada masa untuk diri sendiri. Alhamdulillah, bila berniaga bersama Charms, bukan setakat bayar hut4ng, siap boleh buat tabungan setiap bulan! Hidup makin selesa! Alhamdulillah..

-Iffa, SuriRumah Usahawan Charms, 35, Kuantan-

Mudah ke berniaga? Memang mudah jika anda ada ini semua..

4 angka boleh diperolehi dalam masa sehari!

Bukan tu sahaja,

+ Produk pilihan selebriti

+Terbukti disyorkan pakar kulit

+Lebih 100,000 pelanggan

+80% repeat order

+Modal hanya 4 unit Charms Foundation sahaja dah boleh start buat simpanan minimum RM1,000 setiap bulan.

+100% bimbingan

Inilah platform terbaik untuk anda bermula..Dapat jana income setiap bulan dgn produk disyorkan pakar kulit Asia Tenggara..

Bestnya..jadi macam mereka.. bukan sahaja dapat selesaikan komitmen bulanan..dapat tabung..dapat reward lagi..tengok senangnya mereka buat jualan.. Tapi macam mana nak mula? Tak pernah berniaga..tak retilah nak berniaga..Kami bimbing setiap langkah sehingga menjadi seperti mereka yang dah berjaya bersama Charms.

MULAKAN LANGKAH ANDA SEKARANG DAN BUAT TABUNGAN MINIMUM 4 ANGKA SEBULAN!!

Bagaimana Charms boleh bantu anda untuk capai sekurang-kurangnya simpanan RM1000 setiap bulan?

Bimbingan perniagan berterusan mengikut modul Charms “in house” & external disediakan untuk terus menyokong pembangunan anda dan kami memastikan anda tidak lagi ragu-ragu atau terkapai-kapai untuk memulakan langkah untuk berniaga. Sepantas sebulan minimum 4 angka!

BAGAIMANA NAK MULA? PERLU MODAL KE? ADAKAH ANDA NAK SIMPAN RM1000 SECEPAT YANG MUNGKIN? SEKARANG?

Ramai orang ingat modal ni kena bayar yuran. Sedangkan MODAL ni sebenarnya adalah pelaburan yang hanya di buat sekali untuk dapat PENDAPATAN BERKALI-KALI.

Contohnya begini.. Kita nak berniaga nasi lemak..Kita perlu beli bahan-bahannya dulu.. Perlu Guna duit siapa? Mestilah duit kita kan? atau kita pinjam duit mak ayah kita..atau duit suami kita..atau duit simpanan kita.. Jadi, bila kita dah dapat duit,kita pun ke pasar.. Beli timun, beras, telur, santan.. Beli bahan-bahan nak buat nasi lemak..habis belanjakan rm50..itulah modal nak buat nasi lemak tu.

Balik rumah, kita pun buat nasi lemak sampai jam 1 pagi..

Esok pagi kita jual di pasar.. nasi lemak buatan kita..

Jual punya jual, dapat rm100.. Jadi, untung kita di situ dah rm50..

Drpd rm100 tu kita pulang semula kat mak ayah kita rm50.. kita dah ada rm50 dlm tangan hasil untung hari ni..

Esok jika kita nak rasa lagi untung rm50 tu.. kita ambik balik rm50 duit mak ayah/suami/simpanan kita tadi. ke pasar semula.. Beli bahan-bahan nak buat nasi lemak..

Esok jual nasi lemak.. dapat rm100.. Rm50 pulang semula kat mak ayah kita.. Hari ini kita dah dapat rm50.. Semalam rm50.. Dua hari kita dah dpt rm100 hasil sekali keluar rm50 drpd mak ayah kita..

Modal ni sebenarnya hanya dikeluarkan sekali untuk kita dapat PULANGAN BERKALI-KALI.

Anda jelas apa itu modal?

MULA CEPAT! SIMPAN CEPAT!

Anda keluar duit beli handphone. Anda bayar internet. Anda bayar elektrik utk charge handphone. Tapi anda tidak bawa pendapatan masuk dalam hidup anda. Sangatlah rugi sedangkan semua media sosial untuk anda berniaga itu PERCUMA.

Inilah masanya anda UBAH! Jika perniagaan ini boleh hasilkan simpanan untuk membantu suami anda, mak ayah, membahagiakan anak-anak dan keluaga serta mendapat pendapatan sampingan yang anda idam-idamkan, MULAKAN HARI INI!

Jika anda masih bertangguh, jangan terkejut jika simpanan-simpanan mereka di atas ni dah cecah rm50k sebulan sedangkan akaun bank anda semakin menipis kerana membayar dan terus membayar kos hidup anda. MULA HARI INI!

Anda tak tahu nak mula? Tak tahu nak cari pelanggan?

Jangan bimbang kerana di Charms, bimbingan diberikan. tinggal empunya diri yang perlu bertindak. Kami juga akan berikan kesemua E-BOOK ini untuk MEMBANTU ANDA MEMBUAT JUALAN hanya dari handphone anda.

Tak ketinggalan. Group support untuk memberikan bimbingan demi bimbingan untuk membantu anda mencapai pendapatan idaman anda.

Khas utk anda hari ni.. Kami cadangkan untuk anda capai simpanan sekurang-kurangnya 1000 sebulan, anda mulakan dengan pakej FamilyShip ni.
Jika anda mulakan hari ni, in shaa Allah dalam tempoh 15 hari anda dah boleh capai RM1020 tau..
Bonus pulak lagi utk anda panduan-panduan ni👇yg bernilai hampir RM790++💯Percuma!
✅Ebook skrip bagaimana nak jawab pelanggan yg dah buat rm50k sebulan bernilai RM497
✅Ebook tawan hati pelanggan bernilai RM197
✅Ebook cipta mindset utk capai rm10k sebulan bernilai rm97
Total manfaat yang anda akan dapat dlm pakej ni adalah rm790++ sayang..
Tapi hari ni, utk anda dapat sekurang-kurangnya RM1000 tu, anda hanya perlu buat pelaburan sebanyak 180 je (termasuk poslaju semenanjung)..

Jangan fikir panjang lagi. Lebih lama berfikir, lebih banyak masa yang kita rugi yang sebenarnya dah boleh dapat simpanan RM1000 . Ikhtiar untuk bermula seperti mana mereka bermula.

BERBALOI SANGAT-SANGAT!

NAK MULA HARI NI?

YA SAYA NAK MULA SEKARANG JUGA!

HANYA TINGGAL 10 TEMPAT SAHAJA!

KLIK DIBAWAH SEGERA!