Charms ialah produk kosmetik dan penjagaan wajah yang terbukti secara saintifik selamat digunakan serta efektif. Produk Charms diperbuat dari bahan-bahan selamat, bersih dan halal mengikut Syarak serta mendapat pengiktirafan Halal dari Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM) dan bernotifikasi dari Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM). Charms telah diperkenalkan sejak tahun 2012 dan kian mendapat sambutan hangat selama 7 tahun bukan saja dari Malaysia, malah Singapura, Brunei, Arab dan negara lain. Paling membanggakan, CHARMS ialah satu-satunya produk keluaran kosmetik Malaysia yang mendapat dua pengiktirafan terbaik dunia sekaligus iaitu dari pakar-pakar kulit Asia ; Dermatologist Tested dan HALAL dari JAKIM.

Atas kepercayaan pelanggan terhadap produk Charms, kini Charms telah menghasilkan lebih daripada 10 rangkaian produk berkualiti yang terdiri daripada produk kosmetik dan penjagaan wajah.

Fokus Charms ialah membantu wanita tampil lebih yakin dan cantik dengan menggunakan produk penjagaan wajah yang Halal, selamat serta bebas merkuri. Charms telah mendapat pelbagai pengiktirafan dan anugerah antaranya ialah:

– Asia Pacific Top Excellence Brand
– Malindo International Entrepreneur Award
– SME Corporation Malaysia
– MITI (Ministry of International Trade and Industry of Malaysia)

 

Untuk pertanyaan lanjut mengenai CHARMS atau membuat pembelian anda boleh hubungi atau Whatsapp Pn. Sarah 019-5522712.

Sekiranya anda berminat untuk menyertai perniagaan Charms secara Dropship atau Agen, anda boleh hubungi kami di 019-5522712